Justin Walker pre Saveur
StoryEditor

Najchutnejšia gastro cesta. Takto sa robia pirohy naprieč svetom

22.05.2016, 16:00
Autor:
mušmuš

Aj keď sa objavujú v rôznych názvoch, tvaroch, veľkostiach a náplniach, pirohy sú univerzálnou kuchárskou konštantou. Takmer každá kultúra má aspoň jeden druh, ktorým sa môže bez obáv popýšiť, píše portál saveur.com.

Pirohy, knedličky, taštičky, ravioli. Varené, parené, dusené, opekané. V celej Európe, na Blízkom aj Ďalekom východe. Predstavujeme medzinárodnú vzorku zostavenú z tých najobľúbenejších druhov.

01 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom 02 - Modified: 2024-04-16 07:45:48 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom 03 - Modified: 2024-04-13 11:30:00 - Feat.: - Title: Najpodivnejší kus zeme? Toto územie patrí jednému štátu, no je obklopené iným štátom, ktorý je obklopený ďalším štátom 04 - Modified: 2024-04-12 08:30:00 - Feat.: - Title: Dovolenkový raj Slovákov už nechce turistov. Plánujú demonštrácie, hladovku aj paralýzu najväčšieho letiska 05 - Modified: 2024-04-12 07:00:00 - Feat.: - Title: Si študent? Môžeš získať niekoľkotisícové štipendium na štúdium kdekoľvek na svete. Poznáme presné sumy
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. apríl 2024 07:47