StoryEditor

Otvorili podnik, z ktorého máte najkrajší výhľad na Košice

15.09.2015, 12:49
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Prechádzky po košickom historickom centre si vyslovene žiadajú oddych pri pohári dobrého vína, miešanom drinku či výnimočnom jedle. To všetko spolu s poriadnou dávkou štýlu do srdca Košíc prinieslo nové Primi. Prečítajte si ďalší príbeh v spolupráci s portálom kávičkári.sk.



Ak ste si už pozreli všetky košické historické pamiatky a z chodenia po obchodoch vás už bolia nohy, najkrajší výhľad na historickú Mlynskú a Kováčsku ulicu nájdete na poschodínovej reštaurácie a baru Primi. Usaďte sa na romantickom balkóniku a nechajte sa hýčkať usmievavými čašníkmi. Život je predsa aj nato, aby sa užíval.

Podnik, ktorý má svojich "súrodencov" aj v Bratislave, je však v niečom predsa len jedinečný. Možno to je atmosférou historického centra Košíc, možno samotnou dvojposchodovou historickou budovou, v ktorej sa Primi usídlilo, jedno je však isté. Svoj drink si tu vychutnáte v skvelej priateľskej atmosfére moderného podniku, ktorý svojím dizajnom a nápaditými detailami uchváti nielen turistov, ale i domácich.



Prízemie reštaurácie má okrem štýlovej letnej terasy dve hlavné dominanty. Tou prvou je krásny dizajnový bar, v ktorom vám pripravia najchutnejšie drinky od výmyslu sveta. Netradičnejšou dominantou podniku je však veľká kamenná pec, pri ktorej môžete priamo sledovať prípravu svojej obľúbenej pizze.

Večer sa život v reštaurácii mení skôr na barovú scénu a presúva sa na druhé poschodie, ktoré slúži ako veľká pohodlná obývačka. Usadíte sa do mäkkého koženého kresla, objednáte si kokteil či originálne víno a môžete rozjímať nad životom či vychutnávať si chvíle s priateľmi. Počas víkendov vám náladu zlepší i DJ, hoci energie je na Mlynskej ulici stále viac než dosť.



Okrem dobrej kávy a nápaditých drinkov si v Primi môžete vychutnať i skvelé jedlo. Čerstvo upečená a voňavá pizza z kamennej pece, talianske cestoviny či ľahké šaláty vás osviežia počas teplých večerov, šťavnaté steaky zas zaženú hlad počas každého nabitého dňa. Uchutnať môžete i výborné dezerty s domácimi sorbetmi, po ktorých nám ešte teraz tečú slinky.

Zatiaľ čo v Bratislave je všetko akosi viac uponáhľané, v Košiciach sa dá život užívať akosi bezstarostnejšie. Tak sa pohodlne usaďte a vychutnávajte si všetko pekné, čo nám život prináša.

Autor: Miroslava Germanová

Pripravené v spolupráci s:

01 - Modified: 2007-09-18 08:06:00 - Feat.: 0 - Title: Po páde meteoritu sa objavila záhadná choroba
01 - Modified: 2024-04-16 07:56:34 - Feat.: - Title: Z kancelárie výhľad na fabriky. Do Košíc mieri nové nákupné centrum, developer môže doplatiť na sivú lokalitu 02 - Modified: 2024-04-13 07:51:18 - Feat.: - Title: Vážna dopravná nehoda: V Košiciach sa zrazili dve autá, zranených je osem ľudí 03 - Modified: 2024-04-06 12:00:00 - Feat.: - Title: Vyvetraj si po voľbách hlavu. Skvelé miesta na výlet len na skok od Košíc 04 - Modified: 2024-04-02 10:42:16 - Feat.: - Title: Na Jakobyho ulici v Košiciach by mal vyrásť bytový komplex za 12 miliónov eur 05 - Modified: 2024-03-28 13:37:43 - Feat.: - Title: Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 09:03