StoryEditorNie je kura ako kura. Pospíšil testuje potraviny
Pozrite si prvý diel nového seriálu HN, v ktorom michelinovský šéfkuchár Pavel Pospíšil preveruje (a komentuje) kvalitu potravín.
Na prvý raz sme sa vybrali kupovať kura. Zašli sme na bratislavské Trhovisko Miletičova, do Tesca a do petržalského mäsiarstva Miran SK.
Tri vybrané kuratá potom Pavel Pospíšil testoval v reštaurácii Liviano: zrakom, hmatom, čuchom a pravdaže... chuťou. V poslednom prípade samozrejme naslepo. Pozrite sa, ako to dopadlo - či domáce kurča z trhu svojou kvalitou skutočne predbehlo svojho „veľkoreťazcového“ a „mäsiarenského“ kolegu.
01 - Modified: 2024-04-25 14:54:21 - Feat.: - Title: Potraviny na Slovensku sú drahšie ako v Poľsku o 39 percent. Fico sľuby nesplnil, tvrdí Matovič
02 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby
03 - Modified: 2024-04-13 05:10:18 - Feat.: - Title: Hokejisti Vegas spečatili postup do play off NHL, Pospíšil prispel dvoma asistenciami k triumfu Flames
04 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem?
05 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?