StoryEditorMichelinový šéfkuchár odporúča: tu sa na Slovensku výborne najete
Rebríček najlepších slovenských reštaurácií podľa hodnotenia nekompromisného Pavla Pospíšila.
Má skúseností na rozdávanie a titul prvého česko-slovenského šéfkuchára, ktorého umenie zdobila prestížna michelinová hviezda. Pavel Pospíšil už päť rokov v magazíne prečo nie?! (biznis-lifestylový časopis, ktorá vychádza ako mesačná príloha HN) hodnotí slovenskú gastronómiu a top slovenské reštaurácie.
Za tú dobu prešiel desiatky zariadení a bez servítky odhaľoval všetky nedostatky. No rovnako chválil výnimočnú snahu a talent. O tom, že jeho slovo má váhu, svedčí ja fakt, že po vyjdení hodnotenia niektoré reštaurácie vymenili šéfkuchára či zaviedli iné zmeny.
Vybrali sme pre vás to najlepšie a na základe hodnotení Pavla Pospíšila sme zostavili rebríček. Hlavným kritériom bola známka za jedlo (hodnotí sa ako v škole: 1 najlepšia, 5 najhoršia), ktorú pri každom hodnotení udeľoval. V prípade rovnakého hodnotenia sme brali do úvahy známky za kvalitu nápojov, prostredia či obsluhy. Pripomeňme len, že čistých jednotiek bolo ako šafranu.
V galérii nájdete 10 najlepších slovenských reštaurácií
01 - Modified: 2007-08-23 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Dlžníkovi dal dotáciu aj Ľudovít Kaník
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili