StoryEditorHotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.
Domáci aj návštevníci Piešťan vedeli, že tamojší Hotel Park Avenue má famóznu steakovú reštauráciu. Pandémia však zmenila aj to. Riaditeľ Dušan Ďurčák pre Horeca magazine potvrdil, že robiť steaky do krabičky pre nich už nemalo zmysel.
„Vstupy boli dosť vysoké v porovnaní s výsledným efektom. Ľudia k nám síce na steaky chodili, ale nestačilo to, keď zoberieme do úvahy, aké boli náklady na udržanie kvalitného personálu a prvotriednych surovín.“
Problémom Piešťan je podľa neho fakt, že väčšina ľudí sa živí turizmom, takže miestna kúpna sila výrazne klesla. „Preto sme sa vybrali smerom...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
02 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-24 11:16:27 - Feat.: - Title: Zo zničenej stavby luxusný hotel. Trumpov zať Kushner má záujem o zbombardovanú budovu v Belehrade
03 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
04 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
05 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi