Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
08.06.2021, 18:00

Hotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl

Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.

Hotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl
Zdroj: archív Hotel Park Avenue

Domáci aj návštevníci Piešťan vedeli, že tamojší Hotel Park Avenue má famóznu steakovú reštauráciu. Pandémia však zmenila aj to. Riaditeľ Dušan Ďurčák pre Horeca magazine potvrdil, že robiť steaky do krabičky pre nich už nemalo zmysel.

„Vstupy boli dosť vysoké v porovnaní s výsledným efektom. Ľudia k nám síce na steaky chodili, ale nestačilo to, keď zoberieme do úvahy, aké boli náklady na udržanie kvalitného personálu a prvotriednych surovín.“

Problémom Piešťan je podľa neho fakt, že väčšina ľudí sa živí turizmom, takže miestna kúpna sila výrazne klesla. „Preto sme sa vybrali smerom k vytvoreniu obedového menu, ktoré si môže dovoliť každý.“

Zdroj: archív Hotel Park Avenue

Ejžn bowl

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 69% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Ticketportal.sk