StoryEditor

Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov

02.06.2021, 18:00
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne Prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha k Hospodárskym novinám.

Keď nemôžu prísť hostia za vami, choďte vy za nimi. Po dlhých mesiacoch tvrdých reštrikcií si to povedali majitelia Gašperovho mlyna. Ich reštaurácia pod Tatrami patrí už dlhé roky medzi slovenskú špičku.

„Odlúčenie od hostí trvalo príliš dlho. Náš koncept nám neumožňuje robiť degustačné menu s párovaním vín formou klasického take away a ani na terase to nie je možné. Degustovať pod Tatrami počas zimy či skorej jari dve alebo tri hodiny v exteriéri nie je nič príjemné,“ približuje marketingová manažérka a someliérka Slavomíra Raškovič štart ich unikátneho projektu.

V rámci nápadu Od Tatier k Dunaju sa rozhodli

vyraziť za zákazníkmi. Problémom finediningových reštaurácií je, že stavajú na vizuálnej stránke a na servise. A...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-01 20:49:30 - Feat.: 0 - Title: Z micheliniek na rodnú hrudu: Stačilo jedla, pri ktorom ani nevieme, čo to je. Je čas na to slovenské
01 - Modified: 2024-04-25 22:00:00 - Feat.: - Title: Tabuľka cien potravín: veľké porovnanie desiatok produktov, polovica z nich zlacnela (prehľad) 02 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 03 - Modified: 2024-04-25 22:00:00 - Feat.: - Title: Ceny akcií zdravotných poisťovní sa zosypali 04 - Modified: 2024-04-23 16:48:10 - Feat.: - Title: Slovákom nie je osud Ukrajiny ľahostajný. Na muníciu vyzbierali 3,5 milióna eur, suma stále rastie 05 - Modified: 2024-04-24 22:00:00 - Feat.: - Title: Skeptikov presvedčila až pandémia
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 17:14