Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
02.06.2021, 18:00

Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov

Prečítajte si článok publikovaný v magazíne Prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha k Hospodárskym novinám.

Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
Zdroj: archív prevádzky Gašperov mlyn

Keď nemôžu prísť hostia za vami, choďte vy za nimi. Po dlhých mesiacoch tvrdých reštrikcií si to povedali majitelia Gašperovho mlyna. Ich reštaurácia pod Tatrami patrí už dlhé roky medzi slovenskú špičku.

„Odlúčenie od hostí trvalo príliš dlho. Náš koncept nám neumožňuje robiť degustačné menu s párovaním vín formou klasického take away a ani na terase to nie je možné. Degustovať pod Tatrami počas zimy či skorej jari dve alebo tri hodiny v exteriéri nie je nič príjemné,“ približuje marketingová manažérka a someliérka Slavomíra Raškovič štart ich unikátneho projektu.

V rámci nápadu Od Tatier k Dunaju sa rozhodli

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 82% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Ticketportal.sk