Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
04.04.2021, 00:00

Riaditeľ Mäsovýroba: Údiť sa dá aj bez prídavných látok a konzervantov. Nechýbali ani našim predkom

Prečítajte si rozhovor s Rastislavom Neupauerom, výkonným riaditeľom Mäsovýroba Štefan Knižka.

Riaditeľ Mäsovýroba: Údiť sa dá aj bez prídavných látok a konzervantov. Nechýbali ani našim predkom
Zdroj: Pixabay (ilustračná)

Údeniny boli v minulosti tradičnou súčasťou jedálnička našich predkov. Ako ich vyrábal váš dedo Štefan Knižka?

​Vyrábal ich tradične tak, ako bol naučený, tie receptúry sú vo svojej podstate jednoduché, dedia sa z pokolenia na pokolenie, či už v mäsospracujúcich podnikoch, alebo v rodinách, kde je domáca zabíjačka a výroba domácich mäsových výrobkov súčasťou rodinných tradícií. Základom sú kvalitné suroviny: čerstvé vychladené mäso,

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 89% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.