Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyAko sme už spomínali v predošlom článku o tom, aké choroby si môžeme privodiť zdanlivo neškodnými potravinami: "Aj tá najlepšia superpotravina v nadmernom množstve môže uškodiť," - to tvrdí Jana Jurkovičová, odborníčka na výživu a prevenciu chronických ochorení z Lekárskej fakulty UK.
Pravdou okrem toho ostáva aj to, že mnohé potraviny namiesto toho, aby prospievali nášmu zdraviu, prospievajú skôr našim chuťovým pohárikom a dodnes nás klamú imidžom.
V HN Magazíne sme sa preto v náväznosti na predošlý článok pozreli na dvadsiatku konkrétnych potravín, pri ktorých sa oplatí byť obozretný. Tu je ich prehľad:
Müsli tyčinky
Priemyselne vyrábané müsli ani zďaleka nepatria k zdravým variantom sladkostí. Dôvod?
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 88% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.