Druhá možnosť, bezpečnejšia pre začiatočníkov: Rozohrejte rúru aj s liatinovým hrncom, prípadne dvojdielnou jánskou misou. Po dosiahnutí maximálnej teploty vyklopte chlieb do rozohriatej nádoby, prikryte pokrievkou a nechajte piecť asi 20 minút.Maškrtnica.cz
StoryEditor

Vrátili sme sa späť do kuchyne: Slovensko v čase korony varí a pečie

03.05.2020, 00:00
Priznávam sa, aj ja som podľahla.

Okrem mňa obývajú náš byt aj ďalšie tri hladné krky a aj tie sú väčšinou doma. A tak píšem, zalamujem nové články, komunikujem s kolegami, robím rozhovory cez videočety a do toho neustále odpovedám na tú istú otázku: „Čo máme dnes na obed?“

​Naša kuchyňa sa zmenila na vývarovňu, každý člen rodiny si myslí, že je v zariadení závodného stravovania a má na výber minimálne z piatich denných menu. Už som prešla všetky, naozaj všetky blogy o varení a pečení, po večeroch si pozerám tutoriály na Youtube a už sa to zvrhlo aj smerom k live streamom na Facebooku a Instagrame, ktoré robia známe kuchárske celebrity.

Ako U Taliana

Napríklad Andrea Ena, ten je v tom fakt macher. Tento asi najznámejší Talian na Slovensku, ktorý tiež musel zatvoriť svoju reštauráciu, varí aspoň na sociálnych sieťach. A robí to vážne dobre. Neverím, že tieto riadky naozaj píšem...

Namiesto serióznej práce, prepáčte, milé moje kamarátky pekárky a cukrárky, nemyslím to zle a po týchto pár týždňoch vás ešte viac obdivujem a držím vám palce, no pre mňa bolo varenie vždy stratou času, nevyhnutným zlom na nasýtenie hladných krkov.

A ...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 21:27