Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyOkrem mňa obývajú náš byt aj ďalšie tri hladné krky a aj tie sú väčšinou doma. A tak píšem, zalamujem nové články, komunikujem s kolegami, robím rozhovory cez videočety a do toho neustále odpovedám na tú istú otázku: „Čo máme dnes na obed?“
Naša kuchyňa sa zmenila na vývarovňu, každý člen rodiny si myslí, že je v zariadení závodného stravovania a má na výber minimálne z piatich denných menu. Už som prešla všetky, naozaj všetky blogy o varení a pečení, po večeroch si pozerám tutoriály na Youtube a už sa to zvrhlo aj smerom k live streamom na Facebooku a Instagrame, ktoré robia známe kuchárske celebrity.
Ako U Taliana
Napríklad Andrea Ena, ten je v tom fakt macher. Tento asi najznámejší Talian na Slovensku, ktorý tiež musel zatvoriť svoju reštauráciu, varí aspoň na sociálnych sieťach. A robí to vážne dobre. Neverím, že tieto riadky naozaj píšem...
Namiesto serióznej práce, prepáčte, milé moje kamarátky pekárky a cukrárky, nemyslím to zle a po týchto pár týždňoch vás ešte viac obdivujem a držím vám palce, no pre mňa bolo varenie vždy stratou času, nevyhnutným zlom na nasýtenie hladných krkov.
A pečenie? Moje deti by vedeli rozprávať, koľko plechov vianočného pečiva už skončilo rovno v koši. No späť k Andreovi, označte si jeho Instagram a budete o zopár receptov na typické talianske jedlá bohatší.
Naučí vás piecť aj pizzu a vaše deti vás budú navždy milovať. Ja som na Veľkú noc podľa neho robila tiramisu. Síce sa nedalo tak gustiózne pokrájať, ako to bolo v jeho videu, ale chutilo parádne.
Syn zhodnotil, že tiramisu neznáša, muž si dal dvakrát, rovnako aj dcéra a ja som zjedla pol plechu. Super, opäť sa mi niečo podarilo. Presne z týchto dôvodov takmer nepečiem, riadim sa totiž heslom, že najlepší koláč je ten, ktorý nezješ.
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 72% na dočítanie.
Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.