StoryEditor

Biela múka, cukor a soľ ako nepriatelia nášho zdravia: Ako sa s nimi vyporiadať v náš prospech?

Patria takmer do každej kuchyne, majú však pár "ale".

Cukor, soľ a biela múka do našej kuchyne patria. Pri troške šikovnosti však môžeme ich spotrebu výrazne obmedziť. Ich konzumácia totiž nášmu telu práve neprospieva. Pokiaľ chcete niektorý z týchto "bielych jedov" zo svojho jedálnička odstrániť, začnite múkou, uvádza portál iDnes.cz.

Všetky dochucovadlá, ktorými si dennodenne škodíme si pozrite v galérii:

01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby 02 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem? 03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 04 - Modified: 2024-04-03 11:19:10 - Feat.: - Title: Dvaja Matovičovi poslanci sa vybrali na nákup do Poľska. Potraviny sú u nás o 50 percent drahšie, tvrdia 05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 11:20