StoryEditorVeľa reštaurácií na Slovensku nežije z príjmu. Fungujú z dépeháčky, hovorí známy šéfkuchár
V HNtelevízii si pozrite rozhovor so šéfkuchárom a majiteľom Bistro Baroza Petrom Slačkom.
Gastronómia je na Slovensku veľmi ťažký obor, hovorí v rozhovore pre HNtelevíziu šéfkuchár a majiteľ Bistro Baroza Peter Slačka.
"Skĺbiť pozície majiteľa reštaurácie a šéfkuchára je veľmi náročné," tvrdí. Pre Slačku sú hnacím motorom každej reštaurácie ľudia v kuchyni.
V jeho...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-12-26 23:00:00 - Feat.: - Title: Martin Valovič zo Šimák Zámok Pezinok: Od pomocného kuchára k šéfkuchárovi svetových hviezd
02 - Modified: 2023-10-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Opustil michelinskú kuchyňu a usadil sa v Zlatých Moravciach: Varím z obyčajných surovín v luxusnej kvalite
03 - Modified: 2023-05-03 10:20:11 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Peter Duranský: „Okolo hlavy mi lietali horúce panvice.“
04 - Modified: 2024-04-18 10:26:29 - Feat.: - Title: Nekompromisný šéfkuchár Martin Novák: Ja idem vždy na 130 percent, doma používam vegetu
05 - Modified: 2023-03-16 09:04:21 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Oliver otvoril v Bratislave unikátne bistro: Kúpiš drahšie - predáš drahšie, iná cesta nie je, hovorí o zdražovaní