Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
01.12.2019, 00:00

Veľa reštaurácií na Slovensku nežije z príjmu. Fungujú z dépeháčky, hovorí známy šéfkuchár

  • V HNtelevízii si pozrite rozhovor so šéfkuchárom a majiteľom Bistro Baroza Petrom Slačkom.
  • Prečo reštaurácie na Slovensku krachujú?
  • Chutilo v jeho podniku kapele Depeche Mode?
  • Dočká sa Slovensko reštaurácie s Michelinskou hviezdou?

Gastronómia je na Slovensku veľmi ťažký obor, hovorí v rozhovore pre HNtelevíziu šéfkuchár a majiteľ Bistro Baroza Peter Slačka. 

"Skĺbiť pozície majiteľa reštaurácie a šéfkuchára je veľmi náročné," tvrdí. Pre Slačku sú hnacím motorom každej reštaurácie ľudia v kuchyni. 

V jeho podniku jedli napríklad aj členovia legendárnej kapely Depeche Mode. 

"Boli spokojní, nemáme žiadny negatívny feedback," hovorí. Aj keď podľa neho ide o dobrý marketing, tak dodáva, že okolo známych osobností nerobia zbytočný rozruch. 

Nenechajte sa obmedzovať.

Tento článok je exkluzívnym obsahom Hospodárskych novín. Pokiaľ chcete získať neobmedzený prístup k digitálnemu obsahu hnonline.sk, predplaťte si jeden z troch digitálnych balíkov.

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Ticketportal.sk