Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
01.12.2019, 00:00

Veľa reštaurácií na Slovensku nežije z príjmu. Fungujú z dépeháčky, hovorí známy šéfkuchár

  • V HNtelevízii si pozrite rozhovor so šéfkuchárom a majiteľom Bistro Baroza Petrom Slačkom.
  • Prečo reštaurácie na Slovensku krachujú?
  • Chutilo v jeho podniku kapele Depeche Mode?
  • Dočká sa Slovensko reštaurácie s Michelinskou hviezdou?

Gastronómia je na Slovensku veľmi ťažký obor, hovorí v rozhovore pre HNtelevíziu šéfkuchár a majiteľ Bistro Baroza Peter Slačka. 

"Skĺbiť pozície majiteľa reštaurácie a šéfkuchára je veľmi náročné," tvrdí. Pre Slačku sú hnacím motorom každej reštaurácie ľudia v kuchyni. 

V jeho podniku jedli napríklad aj členovia legendárnej kapely Depeche Mode. 

"Boli spokojní, nemáme žiadny negatívny feedback," hovorí. Aj keď podľa neho ide o dobrý marketing, tak dodáva, že okolo známych osobností nerobia zbytočný rozruch. 

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 70% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Ticketportal.sk