Archív Vojta Artza, MAFRA/Michal Sváček, MAFRA/Tomáš Krist
StoryEditorToto je osem najlepších reštaurácií na Slovensku. Vybrali ich špičkoví šéfkuchári
Má alebo nemá Slovensko na michelinskú hviezdu? A naozaj ju potrebujeme?
Prečo nie?! pátra po tom, ktoré naše reštaurácie stoja za pozornosť inšpektorov slávneho gurmánskeho bedekera. Oslovili sme renomovaných šéfkuchárov, školiteľov, konzultantov. Päť nezávislých odborníkov prináša svoje pohľady a odpovede na otázku, ktorú adresu by odporučili michelinským hodnotiteľom.
V galérii si pozrite odporúčania špičiek slovenskej a českej gastronómie aj názory na slovenskú gastronómiu:
HN
01 - Modified: 2019-11-27 11:50:52 - Feat.: 0 - Title: Talianska celebrita v oblasti gastronómie o michelinských hviezdach: Prvú som očakával, ďalšie vydrel a posledné preplakal
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili