StoryEditor

Burger, na ktorý ste dlho čakali. McDonald's ohlásil horúcu novinku McPickle Burger

01.04.2019, 15:14
Autor:
idnes. czidnes. cz
Potom, čo spoločnosť podporila "novinku" aj na Instagrame, zosypali sa na ňu mnohé sťažnosti.

Spomedzi najlepších prvoaprílových vtipov, ktorými každoročne spoločnosti prekvapujú svojich zákazníkov, tento rok vedie fór austrálskej pobočky spoločnosti McDonald's.

Tá v pondelok na svojom Instagrame lákala zákazníkov na burger pozostávajúci výhradne z uhoriek, syra a kečupu. Tentoraz sa však prerátali: zákazníci tento výrobok naozaj chceli.

Potom, čo tento "uhorkový špeciál" spoločnosť podporila aj na Instagrame, zosypali sa na jej adresu mnohé sťažnosti. Zákazníci sa "novinky" totiž na pobočkách dožadovali, uvádza iDnes.cz.

McPicke Burger mal byť podľa reklamy naplnený až po okraj chrumkavými uhorkami, syrom a vložený medzi dva sendviče, posypané sezamovými semienkami.

Súčasťou príspevku, ktorý zverejnil McDonald´s bolo aj krátke video, ktorého súčasťou bolo memorandum: "Milovníci uhoriek, je tu novinka, na ktorú ste dlho čakali. Je nám cťou ohlásiť narodenie nášho nového brandu McPickle Burger. Je totiž najvyšší čas ochutnať šťavnatý hamburger plnený chrumkavými uhorkami, syrom a kečupom medzi dvoma sezamovými žemľami. Je isté, že to bude výzva pre všetky vaše zmysly," hlásala reklama McDonald's.

Kým niektorým zákazníkov bolo hneď jasné, že ide o aprílový žart, mnoho zákazníkov bolo rozhorčených, že si uhorkový burger nemohli kúpiť.

"Kiež by to bol iba aprílový žart," napísal na Instagram jeden z diskutujúcich. "Nehraj sa so mnou, Mcdonald, zariaď nech ho robia," napísal iný. "Ak je to len vtip, tak sa asi zbláznim," znela jedna z ďalších reakcií zákazníkov na nový produkt.

Druhá skupina príjemcov správy sa naopak s myšlienkou uhorkového burgru nechcela zmieriť. "Napriek tomu, že ide len o aprílový žart, stačí keď si len pomyslím na taký burger a robí sa mi zle," kritizoval jeden z diskutujúcich, zatiaľ čo iný napísal: "Práve som sa ovracal."

Korunu všetkému nasadil ďalší z diskutérov, ktorý lakonicky oznámil, že v porovnaní s ostatnými vegetariánskymi burgrami spoločnosti vyzerá "Uhorkový špeciál" aspoň chutne.

01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 07:44