Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
01.03.2019, 00:00

Týmito trikmi nás reštaurácie nútia míňať viac, ako sme plánovali

  • Pozrite si zoznam psychologických trikov, ktorými z nás chcú gastronómovia vytiahnuť čo najviac peňazí.
  • Zákazníci milujú spojenie rodiny a jedla. A preto sú ochotnejší zaplatiť si za koláč starej mamy oveľa viac, ako za iný koláč.
  • Ktoré miesto v menu je najpríťažlivejšie z pohľadu zákazníka?
Týmito trikmi nás reštaurácie nútia míňať viac, ako sme plánovali
Zdroj: Pixabay

Večera v reštaurácií je dnes, hlavne v mestách, už celkom bežná aktivita. Zamýšľali ste sa však už nad alchýmiou toho, ako sa tvorí jedálny lístok? Verte, že majitelia podnikov určite áno.

Niektoré značky si dokonca mimoriadne dávajú záležať na tom, akým spôsobom zostavia jedálny lístok. Zoznam psychologických trikov, ktorými z nás chcú gastronómovia vytiahnuť čo najviac peňazí, priniesol portál Business Insider.

Ticketportal.sk