Ak v reštaurácii zacítite pachy spáleného jedla, mastnoty alebo celkovo nepríjemnú vôňu z jedál, odíďte. Podniky, v ktorých dbajú na čistotu sa postarajú o to, aby nežiaduce pachy odstránili z povrchov a aj z ovzdušia.Flickr
StoryEditorTýchto desať znamení vám už na prvý pohľad napovie, že ste v nekvalitnej reštaurácii
Ak má reštaurácia jeden z týchto varovných znakov, posedenie v nej si radšej premyslite.
Chcete sa vopred uistiť, že ste si vybrali naozaj dobrú reštauráciu? Portál Taste of Home uvádza niekoľko poznávacích znamení, vďaka ktorým zistíte o aký typ reštaurácie ide.
Vybrali sme pre vás desať situácií, podľa ktorých spoznáte, či ste sa skutočne rozhodli dobre.
01 - Modified: 2021-10-13 08:44:08 - Feat.: 0 - Title: Solíte vodu na začiatku varenia a krájate mäso hneď po upečení? Tieto chyby nám ničia jedlo aj zdravie
02 - Modified: 2021-10-15 12:17:40 - Feat.: 0 - Title: Chutné cestoviny, šťavnaté mäso aj číry vývar: Tieto triky vám zaručia jedlo ako od šéfkuchára
01 - Modified: 2024-04-24 09:09:35 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vydličku?
02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
04 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
05 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu