StoryEditorTýchto 10 potravín neohrievajte, koledujete si o zdravotné problémy
Pri niektorých potravinách zvážte radšej iné alternatívy opätovného použitia, namiesto ohrievania.
Ohrievanie je pre mnohých spôsob, ako sa rýchlo a jednoducho najesť a zužitkovať tak aj zvyšky z toho, čo vám ostalo z predošlého dňa. Bohužiaľ, ohrievanie niektorých jedál môže reálne ohroziť vaše zdravie otravou, či dokonca aj niečím horším.
Portál Insider priniesol prehľad potravín, ktoré by ste s ohľadom na vaše zdravie nikdy nemali ohrievať. O ktoré ide a čo nám pri ich konzumácii hrozí, sa dozviete v galérii:
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku?
02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie
03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
04 - Modified: 2024-04-05 09:36:59 - Feat.: - Title: Prečo ceny jedla skokovo stúpli? Zdraženie potravín má aj znaky špekulatívnej bubliny
05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička