Sledujte nás na Instagrame
@hospodarske_novinyAj z takej bežnej veci, akou je káva, dokážete jednoduchými a rutinnými spôsobmi vytvoriť nezdravý nápoj. To tvrdí autor článku pre Insider, ktorý pôsobil dlhé roky ako barista.
„Ako barista som pracoval päť rokov, počas ktorých som sa stretol s mnohými špecifickými objednávkami kávy: tri a pol balenia cukru, extra-suché kapučíno, latté bez peny, ale s extra podielom šľahačky. Videl som naozaj rôzne spôsoby, ktoré ale robia nevedomky z kávy nezdravší nápoj, a to rôznymi spôsobmi. Pritom existujú zdravšie alternatívy s jednoduchými náhradami.“
Bez ohľadu na to, či si kávu kupujete cestou do práce v obľúbenej kaviarni alebo si ju robíte doma podľa seba, mnohí opakujú tie isté chyby, ktorými jej blahodarný vplyv degradujú.
V galérii si pozrite, o ktoré ide: