Jablká patria podľa Time do spodnej zásuvky chladničky. Táto oblasť je zvyčajne najchladnejšia a pomáha zachovať čerstvosť jabĺk oveľa dlhšie, ako keby ste ich nechali v ovocnej miske v kuchyni.Pixabay
StoryEditorPotraviny ako letný zdroj nákazy? Na čo treba dbať, keď ich skladujeme v chladničke
Skladovanie potravín počas tepla netreba podceniť, rýchlejšie sa kazia.
Hygienici z Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR jedlo radia držať v čistých kuchynských nádobách oddelene, aby sa do kontaktu nedostali suroviny a pripravené jedlá.
V galérii si pozrite ako potraviny skladovať chladničke počas tepla:
01 - Modified: 2020-05-11 14:59:17 - Feat.: 0 - Title: Týchto sedem jedál nepatrí na gril, odkazujú svetoví šéfkuchári
01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby
02 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem?
03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
04 - Modified: 2024-04-03 11:19:10 - Feat.: - Title: Dvaja Matovičovi poslanci sa vybrali na nákup do Poľska. Potraviny sú u nás o 50 percent drahšie, tvrdia
05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička