Väčšina pečených výrobkov - najmä tých, ktoré sa vyrábajú komerčne, sú plné cukru a nasýtených tukov (ako je maslo alebo palmový olej) alebo trans-tukov (ako čiastočne hydrogenovaný rastlinný olej). "To sú dve zložky, ktoré navzájom spolupracujú, aby ´dopomohli´ k najhoršiemu možnému výživovému profilu," hovorí Druzová.Pixabay
StoryEditor

Táto desiatka jedál najviac škodí vášmu srdcu

13.03.2018, 23:01
Autor:
ipip
Ak máte záujem žiť zdravšie, no najmä chcete udržať zdravé svoje srdce, niektorým jedlám by ste sa mali vyhnúť.

Stále viac a viac ľudí premýšľa, ako žiť zdravšie. Žijeme dobu bio, raw či vegánstva. To, čo zjeme ovplyvňuje náš celkový zdravotný stav a týka sa to aj srdca.
Lekári pre Time odporúčajú, aby sme sa vyhli jedlám, ktoré nám škodia a nahradili ich zdravšími alternatívami. V galérii si pozrite, čo najviac škodí nášmu srdcu:

01 - Modified: 2018-03-08 14:25:27 - Feat.: 0 - Title: Známy šéfkuchár Martin Korbelič predstavil päticu najlepších reštaurácií Bratislavy
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 04 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 05 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 13:10