StoryEditorZnámy šéfkuchár Michal Konrád prezradil svoje tajomstvo. Bez tejto ingrediencie nedokáže variť
"Mojou najobľúbenejšou ingredienciou je láska," tvrdí šéfkuchár Michal Konrád.
Hlavný kuchár luxusnej ázijskej reštaurácie Fou Zoo sa učil v Londýne aj na Cypre. Niekoľkokrát ho vyhlásili za najlepšieho slovenského šéfkuchára. Navštívili sme ho v jeho byte v Petržalke a prezradil nám, čo ho na varení najviac baví a aké suroviny sú jeho najobľúbenejšie.
Napriek tomu, že varí zážitkovú gastronómiu, jeho zákazníci si občas vypýtajú aj kečup či pečivo.
"Buďte otvorení novým chutiam, skúšajte nové veci a jedlo si viac užívajte," odkazuje.
01 - Modified: 2018-02-08 19:00:16 - Feat.: 0 - Title: Slováka učil variť slávny Gordon Ramsay. Nám prezradil, ako pripraviť skvelé mäso
02 - Modified: 2018-01-25 14:56:47 - Feat.: 0 - Title: Jedli ste už mrazené detské párky? Šéfkuchár odhaľuje, čo má doma v chladničke
01 - Modified: 2020-04-24 06:43:58 - Feat.: - Title: Šéfkuchár Michal Konrád: Ak sa niekto pustí do rozvozu jedál, ide mu o prežitie. My sme riskovať nechceli
02 - Modified: 2019-11-08 14:16:32 - Feat.: - Title: Prečo je v gastronómii Bratislava drahšia ako Praha? Je to aj politická otázka, vysvetľuje známy šéfkuchár
03 - Modified: 2019-11-08 11:18:18 - Feat.: - Title: Prečo je v gastronómii Bratislava drahšia ako Praha? Je to trochu aj politická otázka, vysvetľuje známy šéfkuchár
04 - Modified: 2019-02-23 22:18:03 - Feat.: - Title: Z luxusnej reštaurácie do stánku s bao žemľami. Známy šéfkuchár pripravuje úplne nový koncept
05 - Modified: 2019-02-23 21:52:52 - Feat.: - Title: Z luxusnej reštaurácie do stánku s bao žemľami. Známy šéfkuchár pripravuje úplne nový koncept