Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
07.02.2018, 22:01

Našli dieru na trhu a ponúkajú slovenskú špecialitu za 2,90 eura. Hneď na začiatku mali vypredané

Pri rozbehu štartovali svoj biznis s investíciou vo výške 7-tisíc eur. Do sociálnych sietí peniaze nedávajú, spoliehajú sa na organický zásah.

Že si neviete predstaviť, ako sa dá postaviť biznis na parených buchtách? Tomáš Hakl si chcel v Bratislave postaviť niečo, čo tu ešte nebolo. A práve parené buchty sa preňho stali ideálnym produktom. Spravil z nich streetfood, ktorý si môžete v slovenskej metropole kúpiť na dvoch miestach.

Viac o príbehu Buchtárne si pozrite vo videu.

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk. Bližšie informácie nájdete v Pravidlách používania cookies. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo Vašom prehliadači.