Pixabay
StoryEditor

Mäsiar je presvedčený, že objavil dieru na trhu. Vyrába nápoje z mäsa

30.01.2018, 12:00
Autor:
ČTkČTk
Na záujem o svoj tovar sa Klasse nesťažuje.

Mäsiar Peter Klasse zo západu Nemecka ponúka nové nápoja z mäsa. Názory na jeho ponuku sú protikladné. Jedni na jeho kuracie alebo hovädzie vo fľaši hovoria nie, v žiadnom prípade, ale na druhej strane sú záujemcovia, ktorým tento nápad pripadá skvelý, píše agentúra DPA.

Denne stočí zhruba 1500 fliaš a tovar ide na odbyt. Svetlé, červené alebo tmavo hnedé nápoje sa dajú kúpiť v jeho obchode, na internete alebo prostredníctvom siete distribútorov.

Od februára chce zvýšiť produkciu na 3000 fliaš denne. V ponuke sú tri druhy nápojov - Butcher 's Beef (mäsiarove hovädzie), Beef Bombay (hovädzie Bombaj) a Poulet Royal (kráľovské kura).

Jedlo ako nápoj, ktoré má trvanlivosť jeden rok, je podľa neho určené pre ľudí na cestách, ako sú remeselníci, vodiči nákladných áut alebo športovci. Vhodné je aj pre starších ľudí, ktorí už nemôžu dobre hrýzť. Klasse je presvedčený, že so svojím výrobkom objavil dieru na trhu.

01 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 02 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 03 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 04 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 05 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 14:08