24.11.2017, 00:01

Dávate týchto 12 potravín do chladničky aj vy? Robíte chybu

Čo mnohí ani nevedia je napríklad to, že koreňová zelenina vlastne hnije v chladničke omnoho rýchlejšie.

Keď ho veľmi schladíte, konzistencia bude hustejšia a nadobudne skôr ťažký a slizký vzhľad namiesto toho, ako má po správnosti vyzerať. Najlepšie je olivový olej skladovať pri izbovej teplote.
Zdroj: Pixabay

Chladnička, ako všetci vieme, je určená na udržanie potravín v čerstvom stave. Ale keď si ukladáte do chladničky to, čo by tam po správnosti byť nemalo, stane sa pravý opak a skôr si uškodíte ako pomôžete, píše Insider Food.

V galérii vám prinášame jedlá a potraviny, ktoré nepatria do chladničky.

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk.