wikipedia
StoryEditor

Odišiel Jamie Oliver do dôchodku? Britské médiá špekulujú, že skončil s biznisom

19.11.2017, 23:01
Autor:
lezolezo
Hovorca slávneho šéfkuchára všetky špekulácie odmietol.

Jamie Oliver však priznal: "Mám 42 rokov, mám päť detí a hľadám svoj zmysel života. Snažím sa byť dobrým otcom. Mohol by som už odísť aj do dôchodku."

Na základe týchto viet, ktoré šéfkuchár povedal pre bulvárny denník The Sun, začali ostatné médiá špekulovať. Pravda totiž je, že Oliver sa v poslednom čase stiahol z verejného života. Odišiel teda naozaj na penziu? 

"V žiadnom prípade, je na tom nula percent pravdy," bráni Jamieho jeho hovorca. "Tieto citáty pochádzajú z jedného podcastu, ale chýba im kontext," povedal pre The Independent. 

Jamie Oliver je napriek obavám stále úspešný a populárny. Vydáva knihy receptov a televízia na budúci rok plánuje osláviť 20. výročie jeho obľúbenej šou Naked Chef. 

Šéfkuchár má s manželkou Juliette Nortonovou päť detí a netají sa, že sa im chce naplno venovať: "Presne tak. Prečo by som napríklad nemohol môjho syna každé ráno odviezť do školy? Chcem byť dobrým otcom."

Odhaduje sa, že značka Jamie Oliver má hodnotu viac ako 150 miliónov libier. Len vo Veľkej Británii pod jeho menom funguje 48 reštaurácií, ďalšie má v rôznych krajinách sveta. Do dnešného dňa vydal 19 úspešných kníh.

menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
16. apríl 2024 12:23