StoryEditorNeviete kam na pizzu, steak, hamburger či dezert? Pavel Pospíšil vybral osem najlepších reštaurácií u nás
Pavel Pospíšil je svetoznámy michelinský šéfkuchár. Kam chodí jedávať?
Nechajte si poradiť najlepším kuchárom nášho regiónu. Pavel Pospíšil pracoval v michelinských reštauráciách a vie, čo je dobré. Rád testuje, skúša, hodnotí a ochutnáva.
Exkluzívne pre nás vybral TOP 8 reštaurácií.
Prečítajte si v galérii, kde si dal najlepší steak, dezert, víno či pizzu. Nie sú to len superluxusné podniky, ale aj bežné salaše, hotely v slovenských regiónoch či malé bistro v Bratislave. Čítajte ďalej.
01 - Modified: 2017-08-30 12:59:00 - Feat.: 0 - Title: Nová reštaurácia v Bratislave ma dostala. No len vínom, vraví známy šéfkuchár
02 - Modified: 2017-08-30 13:07:00 - Feat.: 0 - Title: Michelinový šéfkuchár objavil vynikajúcu taliansku reštauráciu aj v Bratislave
03 - Modified: 2017-08-30 13:22:24 - Feat.: 0 - Title: Na Slovensku som sa ešte lepšie nenajedol, tvrdí michelinský šéfkuchár
04 - Modified: 2017-09-25 13:46:41 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár Pospíšil je sklamaný z luxusnej reštaurácie: Ak nemáme čerstvý tovar, prečo kazíme jedlo?
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
03 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
04 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
05 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili