StoryEditor

Prázdnu reštauráciu zďaleka obíďte, radí známy šéfkuchár

24.02.2022, 23:00
Šéfkuchár Vojto Artz radí ako si vybrať dobrú reštauráciu. A nemusí to byť zrovna tá najdrahšia.

"Mali by sme vedieť, čo od konkrétnej návštevy reštaurácie očakávame", hovorí šéfkuchár Vojto Artz. Tých naozaj dobrých podnikov je totiž žalostne málo. Ak si však nájdete svoju reštauráciu, čaká vás gastronomických zážitok.

"Pre mňa ako šéfkuchára s takmer 30 ročnou praxou je vybrať si dobrú reštauráciu celkom jednoduché, nakoľko už ako profesionál mám jednak trh zmapovaný a jednak idem priamo za konkrétnym šéfkuchárom. V zahraničí je bežné , že hostia chodia za konkrétnym šéfkuchárom , a to aj keď zmení reštauráciu!"

Ako však odhaliť zlú reštauráciu na prvý pohľad? Systém pokus-omyl nie je dobrý, stojí nás čas, peniaze a prináša sklamanie. Vojto Artz vie, ktoré reštaurácie zďaleka obchádzať. Prečítajte si jeho rady v galérii. 

01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. apríl 2024 00:31