Logo

  • Dnešné vydanie HN
    • Profil
    • Zmena údajov
    • Zmena hesla
    • Adresy
    • História objednávok
    • Kontakt
    • Aktivácia predplatného
    • Zrušenie účtu
    • Odhlásiť
  • HNonline
  • Stratégie
  • Svetevity
  • Cestovné poriadky
  • RunGO
  • Mediweb
  • Dia
  • Konferencie
  • HNClub
  • MAFRA Slovakia
  • Akcie a zľavy
  • Solventné firmy
  • Predplatné
  • Newsletter
Predplatné
  • Tech
  • Kultúra
  • Bývanie
  • Osobnosti
  • Dizajn
  • Gastro
  • Cestovanie
HNstyle
Zavrieť

Odborník na otravu potravín odporúča, ktoré jedlá si neobjednávať (vrátane šalátu)

3. Bufety

"Nikdy nejem jedlo z bufetu alebo švédskych stolov," hovorí Marler. "Zásadne si objednávam menu." Je tam zvýšené riziko, že ponúkané jedlo budete zdieľať s ľuďmi, ktorí by sa mohli dotýkať aj toho, pre ktoré sa rozhodnete vy.

Zavrieť
4/5
3. Bufety
Zdroj: Pixabay

Odborník na otravu potravín odporúča, ktoré jedlá si neobjednávať (vrátane šalátu)

2. Nedostatočne spracované mäso / surové mäso

V tomto smere Marler súhlasí s prezidentom Trumpom. Teda aspoň v jednej veci: „Dobre pripravené mäso je tá správna cesta.“ "Zabudnite na stredne prepečené mäso v hamburgeri. Pripravte ho poriadne a dostatočne a na záver si len pridajte kečup. Ako p

2. Nedostatočne spracované mäso / surové mäso
Zdroj: Pixabay

Reklama

1. Točená zmrzlina

Čistota strojov na výrobu ľadu a zmrzliny môže spôsobiť obrovské zdravotné problémy. A to vtedy, keď pracovníci nedodržiavajú bezpečnostné pokyny a predpísanú hygienu.

"Existuje niekoľko prípadov, pri ktorých bola v jedle prítomná listeria

1. Točená zmrzlina
Zdroj: Flickr

3. Bufety

"Nikdy nejem jedlo z bufetu alebo švédskych stolov," hovorí Marler. "Zásadne si objednávam menu." Je tam zvýšené riziko, že ponúkané jedlo budete zdieľať s ľuďmi, ktorí by sa mohli dotýkať aj toho, pre ktoré sa rozhodnete vy.

3. Bufety
Zdroj: Pixabay

Reklama

4. Potraviny dovážané na medzinárodnej úrovni

Marler hovorí, že vo všeobecnosti sa ľudia môžu najlepšie vyhnúť otravám potravín tým, že jednoducho jedia to, s čím pracuje čo najmenej ľudí a jedia len v reštauráciách s prísnymi štandardmi v oblasti bezpečnosti potravín.

Reštauračné reťazce

4. Potraviny dovážané na medzinárodnej úrovni
Zdroj: Pixabay

Odkazy

  • Predplatné
  • Práca u nás
  • HNClub
  • HNkonferencie
  • Inzercia
  • Online inzercia
  • AIM monitor
  • Kontakt
  • GDPR
  • Štatúty súťaží
  • Newsletter
#

Sociálne siete

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • YouTube
  • HN v AppStore
  • SMS predplatné

Stiahnite si appku

Available on the App Store
Get it on Google Play

MAFRA Slovakia a.s. | Nobelova 34 | 836 05 Bratislava 3 (mapa)

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a dát je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

MAFRA Slovakia, a.s. je členom skupiny AGROFERT