StoryEditorBylinky, ktoré používať v kuchyni aj pri liečení
23.04.2018, 09:06
Bylinky, ktoré používať v kuchyni aj pri liečení:
Reklama
Kliknutím na šípku pokračujte v prezeraní galérie
1/14Použitie do jedla - Sedmokráska obyčajná (Bellis perennis)Pixabay
2/14Použitie do jedla - Žerušnica lúčna (Cardamine pratensis)Flickr
3/14Použitie do jedla - Potočnica lekárska (Nasturtium officinale)Flickr
4/14Použitie do jedla - Podbeľ lekársky (Tussilago farfara)Pixabay
5/14Použitie do jedla - Medvedí cesnak (allium ursinum)Pixabay
6/14Použitie do jedla - Žihľava dvojdomá (Urtica dioca)Wikipedia
7/14Použitie do jedla - Hluchavka biela (Lamium album)Pixabay
8/14Použitie do jedla - Cesnačka lekárska (Alliaria petiolata)Pixabay
9/14Použitie do jedla - Kozonoha hostcová (Aegopodium podagraria)Pixabay
10/14Kašeľ – podbeľ, pľúcnikPixabay
11/14Migréna, nespavosť - prvosienka jarnáPixabay
12/14Očistenie organizmu - sedmokráskaPixabay
13/14Očistenie organizmu – žihľava, brezaPixabay
14/14Pečeň a obličky - púpavaPixabay