StoryEditorPravidlá, ktoré by sme mali v kuchyni dodržiavať
30.11.2018, 13:24
Pravidlá, ktoré by sme mali v kuchyni dodržiavať:
Reklama
Kliknutím na šípku pokračujte v prezeraní galérie
1/181. Pripálite jedlo viac ako bolo potrebnéPixabay
2/182. Pridávanie prísad v nesprávnom poradíPixabay
3/183. Zabúdate, že niektoré jedlá k sebe nepatriaPixabay
4/184. Chladničku nečistíte dosť často Pixabay
5/185. Preplnená panvicaPixabay
6/186. Rozmrazovanie mäsa na linkePixabay
7/187. Rovnakú handru alebo špongiu používate stále znovu Pixabay
8/188. Jedlo vkladáme do nevyhriatej rúryPixabay
9/189. Príliš často kontrolujete jedlo v rúrePixabay
10/1810. Dávate ešte horúce jedlo do chladničkyPixabay
11/1811. Nepripravujte na oleji mokrú zeleninuPixabay
12/1812. Porcujete alebo krájate už pripravené mäso, hneď po uvarení/upečeníPixabay
13/1813. Používate nesprávne druhy olejaPixabay
14/1814. Umývate mäsoPixabay
15/1815. Vzdialite sa od panvice, na ktorej pražíte cesnak
16/1816. Ingrediencie pridávame „od oka“Pixabay
17/1817. Nepridávajte vodu do jedla, kým to nie je nutnéPixabay
18/1818. Príliš skoro solímePixabay