StoryEditor

Šéfkuchári zo zatvorených reštaurácií varia pre boháčov

12.05.2020, 00:00

Kuchári z luxusných newyorských reštaurácií opúšťajú mesto, aby sa mohli stať súkromnými šéfkuchármi bohatých rodín. Vyplýva to z reportu Jennifer Gould Keilovej z webu Page Six ’s. Podľa Keilovej ide len o jeden z mnohých príkladov toho, ako špičková reštauračná scéna mesta v dôsledku koronavírusu upadá.

Svoje miesta opúšťajú špičkoví k...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história? 02 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli 03 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou 04 - Modified: 2024-05-22 13:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Párkom odzvonilo. Český podnikateľ leje do rožkov sviečkovú a dobýva benzínky po celej krajine 05 - Modified: 2024-05-22 07:29:24 - Feat.: - Title: V Mexiku udelili michelinskú hviezdu malému stánku s tacos. Zaradil sa tak medzi tie najlepšie gastro prevádzky na svete
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
28. máj 2024 10:23