StoryEditorŠéfkuchári zo zatvorených reštaurácií varia pre boháčov
Kuchári z luxusných newyorských reštaurácií opúšťajú mesto, aby sa mohli stať súkromnými šéfkuchármi bohatých rodín. Vyplýva to z reportu Jennifer Gould Keilovej z webu Page Six ’s. Podľa Keilovej ide len o jeden z mnohých príkladov toho, ako špičková reštauračná scéna mesta v dôsledku koronavírusu upadá.
Svoje miesta opúšťajú špičkoví k...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história?
02 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli
03 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou
04 - Modified: 2024-05-22 13:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Párkom odzvonilo. Český podnikateľ leje do rožkov sviečkovú a dobýva benzínky po celej krajine
05 - Modified: 2024-05-22 07:29:24 - Feat.: - Title: V Mexiku udelili michelinskú hviezdu malému stánku s tacos. Zaradil sa tak medzi tie najlepšie gastro prevádzky na svete