Máte pocit, že vašej obývačke stále niečo chýba? Začnite so zútulňovaním. Pohovku ozdobte pár vankúšmi, ležérne prehoďte mäkkú deku alebo cez opierku dajte huňatú kožušinu. Pokračujte konferenčnými stolíkmi, ktoré majú veľký dekoračný potenciál. Nechajte na nich trvalo položené knihy z krásnymi obalmi alebo inšpiračné časopisy. Krása papiera a zaujímavý grafický dizajn ich symbiózu ešte viac podčiarkne. Na večer si zaobstarajte vonné sviečky, ktoré prevoňajú celý domov, ale zároveň miestnosti dodajú šmrnc vďaka zaujímavým obalom či nápisom. Obývacia izba vám dáva skvelú príležitosť hrať sa s osvetlením. Ak to priestor dovoľuje, siahnite hneď po niekoľkých stropných svietidlách a zaveste ich v rôznych výškach. Stojacie lampy sú praktickým doplnkom na čítanie, ale ľahko sa stanú samostatným dekoratívnym prvkom. Raz zaujme ich tienidlo, inokedy výrazný podstavec. Najväčším trendom tohto roka sú živé rastliny. Umiestnite ich na police alebo do veľkých kvetináčov či váz, k pohovke alebo kreslu. Nenáročný na starostlivosť je fikus, figovník alebo monstera. A ich krásne veľké listy sa hravo vyrovnajú iným dekoráciám v miestnosti.
StoryEditor

Urobte z obývačky dominantu interiéru týmito jednoduchými trikmi

Obývacia izba je miestnosťou, ktorá reprezentuje celý domov.

Keď sme sami, trávime v obývačke nej voľný čas a pri špeciálnych príležitostiach sa o ňu delíme s hosťami. Urobte z nej dominantu interiéru a odmeňte ju výraznými kúskami, ktoré budú vyžarovať štýl vám blízky.

Nábytok a zariadenie obývacej izby to rozhodne dokáže, uvádza portál Dom a bývanie. V galérii si pozrite, čím si pomôžete:

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Príďte zažiť, ako sa bude bývať vo Vydrici! 02 - Modified: 2024-04-17 13:30:00 - Feat.: - Title: Bývanie v paneláku si vyžaduje vyššiu toleranciu voči susedom. Koho môžete požiadať o pomoc? 03 - Modified: 2024-04-19 12:51:38 - Feat.: - Title: Česi cez krízu závideli Slovákom lacné hypotéky, no situácia sa otočila. Odborník zdvíha varovný prst 04 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Priestor, ktorý stiera líniu medzi interiérom a lesom. Ovocím surovosti a minimalizmu sa stal dokonalý domov 05 - Modified: 2024-04-15 14:00:00 - Feat.: - Title: Keď sa stavba "zvrhne", a tým do seba všetko zapadne: Táto premena chalupy na domov vás doslova nadchne
menuLevel = 2, menuRoute = style/dizajn, menuAlias = dizajn, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 12:30