StoryEditor

Magazín Evita mení formát nákupného projektu

05.09.2018, 16:08
Autor:
redred
​Zmeny projektu sa týkajú nielen načasovania, ale aj celkovej stratégie.

Evita magazín pripravuje už štvrté kolo obľúbeného projektu Nákupy s magazínom Evita. Pôvodne česko-slovenské nákupy však aktuálne menia svoju tvár a vzniká nový, unikátny projekt zameraný len na Slovensko. Myšlienkou nových nákupov sa stáva motto:

„Užite si vianočné nákupy z pohodlia domova a nakupujte s Evitou“

Evita

​Zmeny projektu sa týkajú nielen načasovania, ale aj celkovej stratégie. Nové Nákupy s magazínom Evita sú plánované na december tohto roka, zatiaľ čo doteraz prebiehali vždy v októbri. Navyše v zľavovej knižke tentoraz čitateľky nájdu zľavy a výhody do desiatok e-shopov po celom Slovensku, a teda v ponuke už nebudú kamenné predajne.

Marketingový riaditeľ vydavateľstva MAFRA Slovakia, ktoré nákupy zastrešuje, Ivan Netík, tieto kroky vysvetľuje: „Nárast nákupov online je v posledných rokoch markantný. A to nielen pred Vianocami. Myslíme si, že si zákazníci viac ako zhon a nervozitu z hľadania parkovacieho miesta či návalov v obchodných centrách môžu radšej užiť vianočné nákupy z pohodlia domova. A svojich blízkych tak potešiť krásnym darčekom z internetového obchodu. Vítame preto možnosť spojiť sa s Asociáciou eshopov na Slovensku, spolu s ktorou predstavujeme tento zaujímavý projekt nielen majiteľom slovenských online obchodov, ale v prvom rade ich klientom.“

Projekt je teda naplánovaný na prvé dva decembrové týždne od 1. 12. do 14. 12., čím sa pre všetkých vytvorí neopakovateľná príležitosť nakúpiť vianočné darčeky a ešte aj ušetriť, vďaka zľavám až do 50 %. Zľavová knižka bude priložená do vianočného, rozšíreného vydania Evita magazínu, ktoré vychádza 23. novembra. Kupóny budú dostupné na stiahnutie aj na stránke www.nakupysevitou.sk.

Projekt bude podporený aj masívnou mediálnou kampaňou v televízii, rozhlase, v printe, na webe a tiež prostredníctvom OOH kampane. Generálnym partnerom je Mastercard/Maestro.

Ak máte záujem byť aj vy súčasťou Nákupov s Evitou, prosím, kontaktujte naše obchodné oddelenie do 19. októbra 2018 mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.; alebo telefonicky na čísle +421 915 884 305.

menuLevel = 2, menuRoute = style/dizajn, menuAlias = dizajn, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 12:07