Carmar, carmardenim.com
StoryEditor

Nahý alebo oblečený? Džínsy za 140 eur pripomínajú cisárove nové šaty

04.05.2018, 10:04
Firma z Los Angeles Carman vyrába džínsy, ktoré môžeme pokojne označiť za extrémne.

Sú vystrihnuté tak, že skutočne nenechávajú už nič na predstavivosti, píšu Lidovky.

Látku v tomto outfite hľadáte iba ťažko. Nohavice majú pevné a robustné švy a sú údajne veľmi pohodlné. Okrem zopár pásov rifľoviny sú na nich ešte putká na páse a zips. Predávajú ich za 168 dolárov, čo je v prepočte okolo 140 eur.

Objavili sa už vlani v Tokiu
Takmer neexistujúce džínsy označil server Huffington Post za smiešne, aspoň to platí pre väčšinu ľudí. Užívatelia Twitteru na nich ale našli jedno pozitívum. "Aspoň majú vrecká," píše sa na sociálnej sieti.

S posmechom sa nohavice stretli aj na sociálnej sieti Reddit. Webové stránky firmy napriek tomu hlásia, že už sú všetky kusy vypredané. Zájemcovia o džínsy sa musia zapísať na čakaciu listinu.

Spoločnosť Carmar však neprišla s týmto zvláštnym nápadom vôbec prvá. Správy o "nahých džínsoch" plnili médiá už na jeseň minulého roku, keď sa objavili na prehliadkových mólach v Tokiu. 

Predstavenie nohavíc vyvolalo tiež otázku, pri akej príležitosti si môže človek odev tohoto typu vôbec obliecť. Carmar v reakcii okamžite navrhol niekoľko možností. Džínsy sa vraj dajú nosiť na pláž alebo na karneval. 

01 - Modified: 2018-03-23 08:01:18 - Feat.: 0 - Title: Požehnané zlúčenie nezlučiteľného. Ako spolu ladí móda a cirkev?
menuLevel = 2, menuRoute = style/dizajn, menuAlias = dizajn, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 08:04