StoryEditor

TAILOR MADE: Chodia k nám páni s neštandardnými proporciami, ktorým nesedí bežná konfekcia

11.11.2017, 09:00
Autor:
lezolezo
Andreas Kreutz má za sebou univerzitné ekonomické vzdelanie zo Slovenska i z Rakúska a dlhé roky pracoval na manažérskych pozíciách vo finančnom sektore.

 Jeho pracovný dress code a vášeň pre módu pred viac ako šiestimi rokmi zmenil na vlastný biznis.

TAILOR MADE sa za 6 rokov vyprofilovala ako značka, ktorá symbolizuje individuálny štýl, eleganciu, kvalitu a luxus. Tu si úspešní muži dávajú šiť svoje obleky a košele na mieru, obúvajú sa do prvotriednych anglických topánok a vyberajú si exkluzívne pánske doplnky, ktoré podporia ich jedinečný styling a osobnosť.

Osobná starostlivosť

O zákazníkov sa stará skúsený personál, ktorý dopĺňa servis od majiteľov osobne. „TAILOR MADE je slovenská značka, ktorej koncept sme vytvorili spolu s mojou manželkou. Nemali sme v úmysle vytvoriť značku, ktorá bude slávna.

Tailor made

​Chceme, aby ľudia za nami chodili kvôli tomu, čo dostanú, nie kvôli tomu, ako sa to volá. Neplatia za značku, ale za kvalitu a perfektný servis. Naším cieľom bolo vybudovať miesto, kde sa muž dokáže obliecť od hlavy po päty, od kabáta na mieru až po kvalitné topánky, a to sa nám podarilo.“

Pánsky obchod sa nachádza v nákupnom centre v Bratislave, čo sa javilo zo začiatku ako neštandardný prístup, ktorý sa však veľmi osvedčil. Zákazníci oceňujú bezproblémové parkovanie a možnosť využitia ďalších služieb centra.

Šitie na mieru 

Sú tri hlavné skupiny mužov, ktorí TAILOR MADE navštevujú. „Chodia k nám ľudia s neštandardnými proporciami – veľmi štíhli, vysokí alebo s nejakým kilom navyše či mimoriadne vyšportovaní. Spravidla im konfekcia vôbec nesedí.

Tailor made

Ak sa chcú dobre obliecť, najlepším riešením pre nich je nechať si ušiť veci na zákazku. Postupne im pomáhame nájsť svoj vlastný štýl, v ktorom vyzerajú a cítia sa dobre. Zdvihne im to sebavedomie, začínajú sa páčiť sami sebe a pomáha im to v biznise aj osobnom živote,“ hovorí o svojej práci s módou zakladateľ značky Andreas Kreutz.

Ich ďalšími zákazníkmi sú ľudia, ktorí majú určité postavenie a je pre nich dôležité obliekať sa adekvátne k svojej pozícii či určitej udalosti. Ocenia, že nájdu všetko na jednom mieste, a šetria tak svoj drahocenný čas.

Poslednou skupinou sú mladí nadšenci módy, ktorí sa snažia sledovať súčasné svetové trendy. Obleky a košele sa v TAILOR MADE šijú z najkvalitnejších materiálov pochádzajúcich z Talianska, Anglicka či Belgicka.

Tailor made

Starostlivý výber dodávateľov

Dodávateľov si starostlivo vyberajú a so všetkými sa osobne poznajú. Chce to veľa cestovania, ale takto dokážu priniesť do Bratislavy to najlepšie z celej Európy.

„Všetko, čo naši zákazníci od nás dostanú, mám vopred vyskúšané. Látky, topánky, kravaty, džínsy... Nepredávam nič, čo by som si sám na seba nedal,“ presvedčivo vysvetľuje Andreas. „Väčšina zákazkovej výroby je umiestnená na Slovensku, aby sme dokázali zabezpečiť najvyššiu kvalitu a v prípade potreby bleskovo reagovať,“ dodáva majiteľ TAILOR MADE.

Menšie veci, ako napríklad kravaty na mieru, sa pre klientov vyrábajú v Taliansku, bavlnené chinos na mieru zasa v Belgicku.

01 - Modified: 2021-09-27 10:05:40 - Feat.: 0 - Title: Aké topánky sa hodia k obleku a čo si neobliekať do práce? Páni, otestujte si svoj štýl 02 - Modified: 2017-10-30 13:26:12 - Feat.: 0 - Title: Nezáujem a žiadna originalita. Slovenskí páni sú v móde ďaleko za vyspelým svetom, dokonca aj za Čechmi
01 - Modified: 2024-04-18 08:41:13 - Feat.: - Title: Na Slovensko mieri slávny fast food. McDonald´s a Burger King dostanú ďalšieho veľkého konkurenta 02 - Modified: 2024-04-18 09:00:00 - Feat.: - Title: Instagramový trend Cash Catch dorazil aj k nám. Kde na Slovensku môžeš nájsť ukryté peniaze? 03 - Modified: 2024-04-17 12:00:00 - Feat.: - Title: Urastené rodinné SUV aj pre siedmich je na Slovensku. Hyundai prezradil oficiálne ceny 04 - Modified: 2024-04-17 12:26:34 - Feat.: - Title: KOMENTÁR: Koniec temnoty sa blíži, z Nemecka sa šíria dobré správy 05 - Modified: 2024-04-17 08:26:39 - Feat.: - Title: Opuch, bolesť ci pľuzgiere: Tieto znaky vám napovedia, že nosíte ZLÚ OBUV
menuLevel = 2, menuRoute = style/dizajn, menuAlias = dizajn, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 04:14