StoryEditor

Futbalová dvadsaťjednotka proti Rusku, Anglicku a Rumunsku

14.05.2007, 12:14
Autor:
SITASITA

Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov odohrá v príprave na jesennú časť kvalifikácie o postup na ME 2009 tejto vekovej kategórie tri prípravné stretnutia. Prvé sa uskutoční už 2. júna o 17.00 h v Prešove a jej súperom bude Rusko. O tri dni neskôr nastúpia zverenci trénera Jozefa Barmoša v Norwichi v súboji s anglickou dvadsaťjednotkou a 22. augusta privítajú v domácom prostredí (miesto zatiaľ nie je určené) Rumunsko. "Pôvodne sme mali hrať o deň skôr s francúzskym výberom do 21 rokov, napokon sme si však vybrali Rumunov. Tréner Barmoš zverejní nomináciu na duel s Ruskom na budúci týždeň," informoval technický vedúci slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Peter Palenčík.
Rusi už predbežnú nomináciu svojej dvadsaťjednotky na prešovský súboj so Slovenskom zverejnili. Figurujú v nej brankári Šunin (Dinamo Moskva), Keržakov (Zenit Petrohrad), Židejev (CSKA Moskva), obrancovia Nababkin (FK Moskva), Jefimov (Lokomotiv Moskva), Granat (Dinamo Moskva), Kudrjašov (Spartak Moskva), Lebedev (Zenit Petrohrad), stredopoliari K. Kombarov, D. Kombarov (obaja Dinamo Moskva), Fajzulin, Rodenkov (obaja Spartak Naľčik), Taranov (CSKA Moskva), Rebko, Dinejev (obaja Spartak Moskva), Nagumanov (Tekstiľčik Ivanovo), útočníci Gadžijev (Krídla Sovietov), Rjazancev (Rubin Kazaň), Lucenko (Torpedo Moskva).
Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov začne kvalifikáciu o postup na ME 2009 7. septembra v domácom súboji s Islandom.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 13:14