StoryEditor

Boj o KDH: Palko čaká na súpera

02.03.2007, 13:01
Autor:
TASRTASR
Prípravou snemu Kresťanskodemokratického hnutia (KDH), ktorý bude pravdepodobne 16. júna a rozhodne o budúcom predsedovi kresťanských demokratov, sa bude zaoberať sobotňajšia Rada KDH v Žiari nad Hronom.
V článku je anketa

Očakáva sa, že na v poradí ôsmej Rade KDH oznámi súčasný predseda KDH Pavol Hrušovský, či sa bude opätovne uchádzať o post lídra kresťanských demokratov. Záujem o tento post už ohlásil bývalý podpredseda KDH Vladimír Palko.
Podľa podpredsedníčky KDH Márie Sabolovej sa budú zaoberať aj prípadnou novelizáciou stanov strany. "Rozhodne sa, či pôjdeme do väčšej novely stanov alebo menšej. Necháme to na diskusiu," povedala. Pripomenula, že požiadavka z posledného snemu napríklad bola, aby v predsedníctve mali zastúpenie aj ľudia z regiónov, z ôsmich krajov.
Rada KDH sa bude zaoberať aj vnútropolitickou situáciou na Slovensku a podpredseda strany Július Brocka bude informovať o sociálnej solidarite v politike hnutia.

ANKETAKto by sa podľa vás mal stať predsedom KDH? Vladimír Palko 14 (52%) niekto iný 12 (44%) Pavol Hrušovský 1 (4%) Hlasovalo 27 ľudí, aj vy
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. máj 2024 18:47