StoryEditor

T610 prichádza na Slovensko

18.06.2003, 00:00

Spoločnosť Sony Ericsson informovala, že mobilný telefón T610 bude pre slovenských zákazníkov k dispozícii v druhej polovici júla. T610 je prvým produktom Sony Ericsson, ktorý podporuje QuickShare, vďaka čomu ponúka najjednoduchší, najrýchlejší a najinteligentnejší spôsob zdieľania obrázkov. Vyznačuje sa sofistikovaným dizajnom a využíva materiály s jedinečnou textúrou a sofistikovanú povrchovú úpravu.
Vďaka technológii QuickShare si môžu používatelia T610 jednoducho vymieňať obrázky s inými telefónmi, PC či inými zariadeniami. Zapnete telefón a dvoma kliknutiami môžete urobiť fotografiu. Niekoľko ďalších kliknutí a môžete svoju snímku poslať priateľom, rodinným príslušníkom či kolegom kdekoľvek na svete. QuickShare výrazne zjednodušuje fotografovanie cez mobil.
Trojpásmový telefón T610 podporuje siete GSM/GPRS a ponúka nové používateľské rozhranie s 12 animovanými ikonami a pestrými farbami, čo zjednodušuje používanie telefónu. Skratky v menu umožňujú priamy prístup k službám a funkciám. T610 podporuje platformy Java a Mophun (C++), a súčasne podporuje technológiu Bluetooth. Vynikajúca grafika, polyfónne zvuky, vibračná spätná väzba a joystick zvyšujú potešenie z hrania hier.
T610 súčasne obsahuje jedinečný nástroj na skladanie melódií s názvom Music DJ pre vytváranie piesní vo formáte MIDI, ktoré si používateľ môže nastaviť ako vyzváňacie signály. Táto aplikácia umožňuje vytvoriť skladbu z vysamplovaných hudobných slučiek podobne ako pri mixovaní hudby na profesionálnych systémoch. Music DJ umožňuje jednoduché vytváranie a editovanie polyfónnych vyzváňacích tónov s využitím stavebnicových blokov vo forme namixovaných bicích, basových liniek či melódií. Tento nový typ technológie a používateľského rozhrania nebol doteraz použitý v mobilnom telefóne. V pohotovostnom režime vydrží T610 až 315 hodín, čo predstavuje 13 dní a umožňuje 14 hodín hovoru. Má rozmery 102 x 44 x 19 mm a váži 95 g. Na čínsky trh sa telefón dostane vo verzii T618 v druhom štvrťroku a verzia pre Severnú Ameriku T616 bude podporovať frekvencie GSM 850/1800/1900.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 04:42