StoryEditor

Spoločnosť Euro MAX Slovakia otvorila siedme centrum MAX

08.12.2007, 08:26
Autor:
TASRTASR

Spoločnosť Euro MAX Slovakia, a. s., dnes v Žiline predstavila 7. zábavno-obchodného centrum MAX, ktoré otvoria pre verejnosť v sobotu 8. decembra. Na ploche približne 18 000 m2 je 100 prevádzok s rôznym predajným sortimentom, gastronomické zariadenia, kaviarne a klimatizované multikino CINEMAX s 5 kinosálami.

Výstavbu zábavno-obchodných centier MAX financuje spoločnosť Euro MAX Slovakia podľa predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa spoločnosti Pavla Adamca z vlastných a úverových zdrojov. Vybudovanie doteraz existujúcich 6 centier si vyžiadalo investičné náklady v celkovej výške takmer 4 miliárd Sk a dobudovaním nových 3 centier dosiahnu takmer 7 miliárd Sk. Časť týchto investícií smeruje aj do rozvoja infraštruktúry a dopravného riešenia v okolí jednotlivých centier, spresnil Adamec.

Otvorením nového zábavno-obchodného centra MAX v Žiline sa spoločnosť Euro MAX Slovakia priblížila k naplneniu zámeru vybudovať sieť zábavno-obchodných centier MAX v regionálnych centrách na Slovensku. Pilotným projektom tohto plánu bola výstavba a otvorenie ZOC MAX v Trnave v septembri 2004 a o rok neskôr, v decembri 2005, ZOC MAX v Poprade a Trenčíne. V roku 2006 nové zábavno-obchodné centrum MAX v Nitre, v októbri 2007 v Dunajskej Strede a pred necelým mesiacom MAX v Skalici.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. máj 2024 11:59