StoryEditor

MasterCard International sa zmenila na MasterCard Worldwide

28.06.2006, 15:20
Autor:
SITASITA

Skupina MasterCard Inc. v stredu informovala, že jej hlavná dcérska spoločnosť MasterCard International sa premenovala na MasterCard Worldwide a zároveň predstavila novú vizuálnu podobu značky. Tieto zmeny podľa predstaviteľov spoločnosti odrážajú globálne integrovanú štruktúru spoločnosti a jej strategickú víziu podpory obchodovania na celom svete. "Nová firemná identita vychádza z výsledkov rozsiahlej analýzy vnímania značky MasterCard," uviedol marketingový riaditeľ spoločnosti MasterCard Lawrence Flanagan. Okrem značky MasterCard patrí do portfólia značiek ešte aj Maestro, Cirrus a MasterCard Advisors, tie sa však nemenia.
MasterCard Worldwide poskytuje ekonomické spojenie medzi finančnými inštitúciami, podnikmi, držiteľmi kariet a obchodníkmi na celom svete. Spoločnosť prináša platobné riešenia, spracováva každoročne viac ako 16 mld. platieb a poskytuje analytické a poradenské služby. Prostredníctvom svojho portfólia značiek, medzi ktoré patrí MasterCard, Maestro a Cirrus, pôsobí spoločnosť MasterCard Worldwide vo viac ako 210 krajinách.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 08:41