StoryEditor

Tretia svetová vojna sa už začala

27.01.2007, 19:16
Autor:
SITASITA
Tretia svetová vojna nie je žiadnou fikciou ani strašiakom z budúcnosti, ale už prebieha. Bojujúcimi stranami sú islamskí militanti a krajiny Západu. V rozhovore, to tvrdí bývalý šéf izraelskej tajnej služby Mossad Efraim Halevy.

Tretia svetová vojna nie je žiadnou fikciou ani strašiakom z budúcnosti, ale už prebieha. Bojujúcimi stranami sú islamskí militanti a krajiny Západu. V rozhovore, ktorý vyšiel v sobotu v najnovšom čísle portugalského týždenníku Expresso, to tvrdí bývalý šéf izraelskej tajnej služby Mossad Efraim Halevy. "Sme uprostred tretej svetovej vojny, no svet si to neuvedomuje. Človek sa prechádza po uliciach Tel Avivu, Barcelony alebo Buenos Aires, a nemá ani poňatia o tom, že zúri vojna," hovorí Halevy, ktorý jednej z najmocnejších tajných služieb sveta šéfoval v rokoch 1998 až 2003.
"Počas I. aj II. svetovej vojny celý svet vedel, že je vojna. Dnes si to nikto neuvedomuje. Z času na čas sa odohrá teroristický útok v Madride, Londýne či v New Yorku, a potom zas všetko ide po starom," povedal bývalý šéf Mossadu.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/dane-a-odvody-2007, menuAlias = dane-a-odvody-2007, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
30. apríl 2024 20:13