StoryEditor

Na autosalóne aj európska premiéra

16.04.2007, 00:00
Bratislavský automobilový sviatok s atraktívnym programom sa otvorí už zajtra.

V poradí 17. ročník výstavy AUTOSALON Bratislava sa uskutoční už tento týždeň, a to od utorka do nedele. Prvý deň budú otvorené brány výstaviska Incheba Expo Bratislava len pre novinárov a odborníkov. Verejnosť bude mať k exponátom prístup od stredy denne v čase 9.00 až 18.30 hod. Súčasne s prehliadkou AUTOSALON sa v dňoch 17. až 19. apríla otvoria aj brány 3. ročníka medzinárodného veľtrhu výrobcov komponentov pre automobily C.S.I.L. / CARPLAST, ktorý sa venuje subdodávateľom pre automobilový priemysel.
Bude na čo pozerať
Na výstave sa predstaví 42 automobilových značiek. Medzinárodnú prestíž bratislavského podujatia potvrdzuje prvá európska premiéra, ktorá sa odohrá na slovenskom autosalóne - odhalenie nového modelu Nissan Tiida.
Ďalšou zaujímavosťou je, že na expozícii predstavia všetky dôležité novinky, ktoré mohli vidieť návštevníci na európskom autosalóne roka v Ženeve v marci v tomto roku. Medzi najzaujímavejšie budú zaručene patriť slovenské premiéry nových generácií modelov Škoda Fabia, Mercedes-Benz triedy C, Jeep Wrangler, Chrysler Sebring, BMW X5, Volvo XC70 a mnohé ďalšie. Ťahákom sa stane aj prezentácia exkluzívnych áut Aston Martin, Ferrari, Rolls Royce či Maserati. Okrem automobilových premiér sú pre návštevníkov nachystané ešte ďalšie bonbóniky, ale rovnako i výstavné stánky autopríslušenstva a garážovej techniky spoločne so špecializovanou sekciou Tuning centrum.

Popri autách aj zábava
Súčasťou autosalónu býva už pravidelne sprievodný program. Návštevníci zažijú pravú atmosféru automobilovej šou. Budú si môcť vyskúšať školu šmyku, mladší si svoje znalosti z cestnej premávky overia na dvoch dopravných ihriskách. Nebude chýbať ani expozícia veteránov, kde sa predstavia americké automobily a samostatná zbierka historických vozidiel BMW. V nedeľu odštartuje tuningová sezóna a okrem tohto všetkého čakajú na návštevníkov mnohé iné prekvapenia.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/aktualne-spravy, menuAlias = aktualne-spravy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
06. máj 2024 07:53