V preklade znamená Zauberberg čarovná hora a v nočnom osvetlení tak naozaj vyzerá. Koho zaujíma, koľko zdolal výškových metrov a kilometrov zjazdoviek, tomu odporúčame "Skiline". Po zadaní čísla skipasu program automaticky vyhodnotí všetky údaje. Okrem štrnástich zasnežovaných kilometrov zjazdoviek a dobrodružného split-fun-parku očarí veľkých aj malých návštevníkov hlavne obľúbená weltcupová zjazdovka. Osvetlené sú v noci nielen lyžiarske svahy, ale aj najdlhšia, trojkilometrová, sánkarská dráha Dolného Rakúska. Večerný zjazd tak prepožičia sánkovaniu úplne iný rozmer. Ak budete mať chuť na miestnu kuchyňu, určite zavítajte do historického hostinca Seewirthaus, ktorý funguje už od roku 1666. Ponúka sezónne miestne špeciality a čerstvé ryby z vlastného rybníka.Skisport.com
StoryEditor

Svahy pre každého a perfektné služby. Tieto rakúske strediská sú k Bratislave bližšie ako Tatry

22.11.2016, 07:00
Je neďaleko a má úžasné možnosti na zimné aktivity a relax.

Mierne kopce, na ktorých sa deti nebudú báť a dospelí nudiť, k tomu veľkoryso koncipované lyžiarske svahy a vleky bez radov, to sú ich hlavné benefity.

Väčšina z nich je pri tom pre západné Slovensko ešte bližšie ako naše veľhory Vysoké Tatry. Tie najbližšie sú od Bratislavy vzdialené iba 171 kilometrov. 

Na kopcoch prevažujú modré zjazdovky, ktoré dopĺňajú zábavné parky, freeridové terény, večerné lyžovanie a samozrejme aj nejaké tie ostrejšie zjazdy pre oteckov.

Lyžovanie pre celú rodinu, to je Dolné Rakúsko, menujú možnosti neďalekej špičkovej lyžiarskej lokality české Lidovky. Pozrite si v galérii, čo ponúkajú tieto strediská a aj to, ako ďaleko sa nachádzajú od nášho hlavného mesta. 

menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 17:24