StoryEditor

Špičkové služby a unikátne priestory. Grand Hotel River Park je najlepším biznis hotelom na Slovensku

02.08.2018, 09:35
Autor:
lezolezo
Grand Hotel River Park aj v tomto roku získal prestížne ocenenie World Travel Awards v kategórii Slovakia's Leading Business Hotel 2018.

Stal sa tak vďaka svojim službám a unikátnym priestorom najlepším biznis hotelom na Slovensku. „Sme veľmi radi, že sa nám podarilo obhájiť vlaňajšie prvenstvo. Pre našich hostí chceme byť naďalej prvou voľbou, a to pre významné štátne návštevy, pre spoločnosti organizujúce konferencie, ale aj rôzne iné spoločenské udalosti,“ povedal Branislav Kačkovič, riaditeľ Grand Hotela River Park, a Luxury Collection Hotel, Bratislava.

Bratislavský hotel na brehu Dunaja je miestom, kde sa konajú významné stretnutia a konferencie, či už na štátnej úrovni alebo tu rôzne podujatia organizujú top manažmenty svetových korporácií.

Výnimkou nie je ani oblasť športu. Organizujú sa tu stretnutia pre rôzne športové skupiny ako národné futbalové tímy alebo špičkové hokejové kluby.

„Každý rok sa u nás uskutočňuje konferencia o bezpečnosti GLOBSEC, ktorú môžeme prirovnať k ekonomickému fóru v Davose. Vo februári sa u nás konal aj kongres UEFA, ktorého sa zúčastnili najvyšší činitelia všetkých európskych národných futbalových asociácií a zväzov," povedal Michal Naď, obchodný riaditeľ hotelov Grand Hotel River Park a Sheraton Bratislava.

Grand Hotel River Park, Bratislava

​Okrem konferenčných priestorov ponúka hotel exkluzívne priestory pre špeciálne príležitosti, vďaka čomu vyhovie aj najnáročnejším klientom. Napríklad prezidentský apartmán s rozlohou 280 metrov štvorcových sa dá využiť nielen na ubytovanie, ale aj na pracovné stretnutia.

Ocenenie World Travel Awards sa každoročne udeľuje najvýznamnejším svetovým a lokálnym organizáciám v oblasti hotelierstva, turistických rezortov, leteckej dopravy, kúpeľníctva a ďalších súvisiacich služieb.

Táto značka vznikla v roku 1993 a je celosvetovo uznávaná ako najvyššia známka excelentnosti v tomto odvetví. V ankete hlasuje počas jedného roka verejnosť, ale aj profesionáli pracujúci v segmente hotelierstva. Ceny sa v tomto roku odovzdávali 30. júna na slávnostnom ceremoniáli v gréckych Aténach.

01 - Modified: 2018-07-31 08:26:07 - Feat.: 0 - Title: Pamiatkari vybrali novú fasádu pre hotel Danube. Pozrite sa, ako sa zmení 02 - Modified: 2018-07-06 09:20:02 - Feat.: 0 - Title: Najlepším hotelom Slovenska je Grand Hotel Kempinski. Pozrite sa, čím si vyslúžil prvenstvo
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 23:17