StoryEditor

Wellness v strede divokej prírody. Neďaleko Bratislavy nájdete exkluzívny rezort

31.08.2018, 09:20
Unikátna poloha, jazero na kúpanie, príjemná teplá termálna voda. K tomu si ešte pripočítajte vinárske a kulinárske tradície na najvyššej úrovni.

Toto všetko ponúka exkluzívny rezort St. Martins Therme & Lodge. Nachádza sa asi 55 kilometrov od Bratislavy na brehoch Neziderského jazera. Spája v sebe vysoké nároky kvalitného 4* ubytovania s neporušenou prírodou.

Je to neobyčajný wellness komplex priamo pri národnom parku, v časti Seewinkel (v preklade jazerný kút) a ide o prvú „lodge“ strednej Európy (čo znamená, že je to priestor v nezvyčajnej prírode.)

Ak hľadáte dokonalý relax a oddych pre celú rodinu, určite si prídete na svoje. Celoročne tu pod jednou strechou nájdete príjemné, jednoduché a oku lahodiace prostredie.

Oceníte akusticky oddelený priestor pre zábavu vo vode aj nerušený oddych v termálnych bazénoch pre dospelých, relax a aj výbornú lokálnu kuchyňu a podľa informácií aj kvalitný výber vín. Ponuka počas letnej sezóny je bohatšia.

Čo sa týka detskej časti, počas víkendu sem mieri množstvo ľudí a môže sa vám stať, že si budete musieť vystáť rad na lístok. Dôvod je jednoduchý, počet osôb v rezorte je limitovaný tak, aby každý mohol mať miesto na ležanie a cítil sa príjemne.

Čo nájdete St. Martins Therme & Lodge:

Vnútorné a vonkajšie bazény s vodnými masážnymi tryskami a výhľadom na okolitú krajinu. Relaxačný spa bazén a športový bazén. Pre najmenšie deti je v oddelenej časti protišmyková plocha s vodnými atrakciami, tryskami.  Tobogán je v prevádzke celoročne, ale je limitovaný vekom nad osem rokov.

Petra Kalocsay

​V časti pre rodiny nájdete bazén s divokou vodou a detský bazén s vodnými atrakciami a to všetko s výhľadom na okolitú krajinu. Kúsok od bazénov je detský kútik a malé kino. Priestory v areáli vyzerajú nadštandardne. V rámci rezortu je k dispozícii za príplatok aj saunový svet, vodné jacuzy a relaxačné miestnosti s hojdacími ležadlami.

Jedlo

Reštaurácia v rámci kúpeľov je na slušnej úrovni. Vstup je priamo v župane, alebo ľahkom oblečení. Ceny sú tu primerané kvalite jedla, nie je to žiaden bufet,  takisto jedlo samotné je na veľmi dobre úrovni.

Rezort tiež ponúka možnosť ubytovania v úžasnom prostredí a komfortnými službami. V letnej sezóne, (od mája do septembra) si tu návštevníci môcť užívať aj pláž, vrátane vonkajších atrakcií s výhľadom na jedinečnú prírodu. 

V lobby a na jazerných terasách St. Martins vás zohrieva oheň, zatiaľ čo v reštaurácii v St. Martins sa servírujú kulinárske špeciality, inšpirované ročnými obdobiami a vo vinárni môžete ochutnať viac ako 60 otvorených regionálnych vín.

Spa

St. Martins Therme & Lodge ponúka exkluzívne procedúry, ktoré sú dôsledne prispôsobené lokálnym danostiam a pracujú s širokou paletou základných kompetencií „príroda a objavovanie“.

Lodge

Ubytovnie je prírode. Rezort sa stal bezpečnejším, luxusnejším miestom pre objaviteľov a dobrodruhov. Ideálnym východiskovým bodom menších a väčších dobrodružstiev a tiež pre hostí, hľadajúcich skutočný relax v prírode. Preto možno veľa ponúk lodge využívať vonku v prírode.

Petra Kalocsay

​Vináreň: V lobby a na jazerných terasách St. Martins vás zohrieva oheň, zatiaľ čo v reštaurácii v St. Martins sa servírujú kulinárske špeciality, inšpirované ročnými obdobiami a vo vinárni môžete ochutnať viac ako 60 otvorených regionálnych vín.

Ceny pre dospelých:  

Tri hodiny: 19 eur
Celodenný lístok: 27 eur
Popoludňajší lístok (od 17 hod.): 20 eur
Večerný lístok (od 19 hod.): 12,50 eur
Dospelým sa za každú ďalšiu polhodinu účtuje € 2 eurá

Ceny pre deti a mládež

Deti do 3. rokov: bezplatne
Deti od 3. do 7. rokov: Tri hodiny: 10,50 eur, celodenný lístok: 12,50 eur
Mládež od 7. do 14. rokov: tri hodiny: 12 eur, celodenný lístok: 14 eur
Za každú ďalšiu polhodinu sa účtuje 0,50 eur

Zaujímavé tipy na cestovanie nájdete aj v tomto videu: 

01 - Modified: 2018-05-29 11:32:26 - Feat.: 0 - Title: Chcete ochutnať najlepší wiener schnitzel? Bez rezervácie to nepôjde 02 - Modified: 2018-08-23 07:14:20 - Feat.: 0 - Title: Horský priesmyk, ktorý by ste si mali prejsť aspoň raz za život. Cestu na Grossglockner turisti milujú
01 - Modified: 2021-12-17 08:30:12 - Feat.: - Title: V susednom štáte povolili asistovanú samovraždu. Doteraz za ňu hrozili tvrdé tresty 02 - Modified: 2021-11-19 13:42:58 - Feat.: - Title: Prvá vegánska reštika s eko ubytovaním a wellnessom: Ako vznikla? Nemali sme sa kde najesť, hovorí spoluzakladateľka 03 - Modified: 2021-11-10 15:04:28 - Feat.: - Title: V nevestinci vo Viedni klientov očkujú. Potom ich za dievčatami púšťajú zadarmo 04 - Modified: 2021-10-01 07:39:10 - Feat.: - Title: Jeden lístok na štátne a súkromné vlaky, autobusy a MHD. Rakúsko zavádza „klimatický lístok,“ pozri, koľko stojí 05 - Modified: 2021-08-20 11:10:05 - Feat.: - Title: Zdravé telo, silný duch. Cvičením nakopni imunitu, nezabúdaj ani na regeneráciu a oddych
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 08:46