kempinski.com
StoryEditor

Cestovatelia a profesionáli rozhodli: Toto je najlepší hotel na Slovensku

18.10.2017, 13:04
Autor:
TASRTASR
Tatranský Grand Hotel Kempinski získal dve prestížne ocenenia v medzinárodnej ankete World Travel Awards

 Luxusný hotel na brehu Štrbského plesa sa stal víťazom v kategóriách – Slovakia's Leading Hotel 2017 a Slovakia's Leading Hotel Suite 2017. Podľa cestovateľov a profesionálov z oblasti cestovného ruchu, ktorí hlasovali v ankete World Travel Award, je tak najlepším hotelom na Slovensku a  tiež sa môže pochváliť tým najlepším apartmánom v krajine.

„Prezidentský apartmán v Grand Hoteli Kempinski High Tatras je skutočným klenotom. Na 186 metroch štvorcových ponúka dve obývacie miestnosti so spálňami a kúpeľňami. Zároveň má najluxusnejší apartmán v Tatrách vlastný výťah a vchod, takže je ideálnym miestom pre každého, kto hľadá dokonalé súkromie,“ opisuje víťazný apartmán Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras. Apartmán je vybavený originálnym nábytkom, vlastným šatníkom a doplnkami od svetových dizajnérov. Stropy zdobia Muránske lustre a príjemnú atmosféru apartmánu dodávajú na mieru maľované obrazy a možnosť relaxovať pri praskotajúcom krbe. Okrem ubytovania je možné prezidentský apartmán využiť aj na špeciálne príležitosti.

V galérii si pozrite fotografie z Grand Hotel Kempinski High Tatras: 

​ Novinkou je, že apartmán môžu využívať na predsvadobné prípravy budúci novomanželia. Špecifikom apartmánu totiž je, že sa dá rozdeliť na pánsku a dámsku časť. V jednej časti apartmánu sa tak môže pred svadbou oddelene pripravovať nevesta s mamou, rodinou a kamarátkami a v druhej časti zase ženích so svojimi priateľmi. Po obrade sa obe časti prepoja a mladomanželia môžu ďalšie chvíle už tráviť spoločne.

Medzi známych hostí ubytovaných v najprestížnejšom apartmáne Vysokých Tatier patrí generálny tajomník OSN Pan Ki-mun a okrem legiend slovenskej a českej hudobnej scény v ňom bol ubytovaný aj spevák Bryan Adams.

Ocenenie World Travel Awards (WTA) sa každoročne udeľuje najvýznamnejším svetovým a lokálnym organizáciám v oblasti hoteliérstva, turistických rezortov, leteckej dopravy, kúpeľníctva a ďalších súvisiacich služieb. Táto značka vznikla v roku 1993 a je celosvetovo uznávaná ako najvyššia známka excelentnosti v tomto odvetví. V ankete hlasuje počas jedného roka verejnosť, ale aj profesionáli pracujúci v segmente hotelierstva. Ceny sa v tomto roku odovzdávali na slávnostnom ceremoniáli v ruskom Petrohrade, z ktorého si najviac víťazstiev odnieslo Portugalsko a stalo sa tak hlavnou európskou destináciou.

01 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom 02 - Modified: 2024-04-16 07:45:48 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom 03 - Modified: 2024-04-13 11:30:00 - Feat.: - Title: Najpodivnejší kus zeme? Toto územie patrí jednému štátu, no je obklopené iným štátom, ktorý je obklopený ďalším štátom 04 - Modified: 2024-04-12 08:30:00 - Feat.: - Title: Dovolenkový raj Slovákov už nechce turistov. Plánujú demonštrácie, hladovku aj paralýzu najväčšieho letiska 05 - Modified: 2024-04-12 07:00:00 - Feat.: - Title: Si študent? Môžeš získať niekoľkotisícové štipendium na štúdium kdekoľvek na svete. Poznáme presné sumy
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
18. apríl 2024 19:53