Ste stále na služobných cestách, ďaleko od domova i svojich blízkych? Potom vám možno po náročnom dni plnom otravných schôdzok príde vhod upokojujúca spoločnosť. Happy Guest Hotel Lodge v Dutton vo Veľkej Británii ponúka hosťom požičanie akvarijnej zlatej rybky menom Happy. Za päť libier vám bude robiť nenáročnú a upokojujúcu spoločnosť, aby ste neboli v hotelovej izbe sami. "Veľa klientov trávi mnoho času mimo domova a môžu sa na cestách cítiť osamelo. Ale keď sa vrátia po ťažkom dni späť do našej izby, bude tu na nich čakať Happy, ktorá im bude robiť spoločnosť," uviedol majiteľ hotela Jeff Riley pre denník Metro. "Samozrejme nevie hovoriť, ale už to, ako hýbe plutvami a pláva okolo akvária, dáva hosťom pocit, že s nimi komunikuje a dovoľuje im zabudnúť na starosti všedného dňa. Som si istý, že akonáhle si ju hosť raz požičia, bude ju chcieť nabudúce znova." Ak by ste si chceli rybičku požičať, stačí pri objednaní zaškrtnúť špeciálnej kolónku" noc s našou slávnou rybičkou.Pixabay
StoryEditor

Minibar ani luxusné izby nie sú lákadlo. Hotely prišli s bondage menu alebo rybičkou pre samotárov

28.09.2017, 15:48
Niektoré z hotelových služieb sú skutočne zvláštne.

Perfektne vybaveným minibarom a individuálnou izbovou službou už dávno nikoho neohúrite. Hotely teraz ponúkajú neuveriteľné spektrum služieb, píše iDnes.

Uvažujete o tom, že by ste si zriadili hotel? Alebo si naopak chcete na svojich cestách dopriať jedinečný zážitok? Konkurencia v ubytovacích zariadeniach je obrovská a ak sa chce hotel niečím vyčleniť, už dávno nestačia štýlovo zariadené izby alebo tematické zameranie.

Hotely sa momentálne predháňajú v špeciálnych službách, ktorými chcú ohúriť  svojich návštevníkov. Predstavujeme vám tie najzvláštnejšie z nich.

01 - Modified: 2024-04-19 10:00:01 - Feat.: - Title: Top dovolenka za minimum peňazí? Toto letovisko označujú za európske Maldivy, zatiaľ ho pozná len málo ľudí 02 - Modified: 2024-04-19 07:00:00 - Feat.: - Title: Nechoďte sem, odkazuje turistom talianske mestečko. Bojí sa náporu turistov, môže za to nový seriál od Netflixu 03 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom 04 - Modified: 2024-04-16 07:45:48 - Feat.: - Title: Veľká zmena pre ľudí s postihnutím: Cestovanie bude ľahšie vďaka európskym preukazom 05 - Modified: 2024-04-13 11:30:00 - Feat.: - Title: Najpodivnejší kus zeme? Toto územie patrí jednému štátu, no je obklopené iným štátom, ktorý je obklopený ďalším štátom
menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 09:57